ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

600,00 €
Έχετε ακόμη παλιά ιστοσελίδα;

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ WEBSITE ΣΑΣ KAI ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ!
Περιγραφή

ΜΟΛΙΣ ΜΕ 600€ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ(CMS) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ 100% ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ MOBILE ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

 Πιο αναλυτικά η συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλαμβάνει* τα εξής:

• Μετατροπή της παλιάς στατικής, flash ή και δυναμικής ιστοσελίδας σας σε νέα δυναμική τελευταίας έκδοσης για εύκολη διαχείριση/ενημέρωση των περιεχομένων, για καλύτερο πλασάρισμα στις μηχανές αναζήτησης και περισσότερη ασφάλεια από hackers & spammers.

• Προσαρμογή του εικαστικού της ιστοσελίδας σας σε responsive μορφή ώστε να είναι απόλυτα συμβατή με όλες τις mobile συσκευές (κινητά, tablets, κτλ.) ανεξάρτητα από την διάσταση της οθόνης της κάθε συσκευής.

• Μεταφορά όλων των περιεχομένων της παλιάς ιστοσελίδας σας στην νέα*.

*Σε περίπτωση που με αφορμή την συγκεκριμένη προσφορά θέλετε να ανανεώσετε τα περιεχόμενα, τον σχεδιασμό ή ακόμη και να προσθέσετε νέες λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας, η τελική τιμή ενδέχεται να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ(ΕΣΠΑ, COVID, κ.α.)

 

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ E-SHOP ΚΑΙ ΤΑ NEWS PORTALS

 

*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ